banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Şanlıurfa Valiliği urfahaber Urfa

Fakıbaba; Şanlıurfa Daha da Yeşil Olacak


Evren Sanayi Sitesi karşısında yer alan yeşil alan ve arkasındaki bölgelerde yeşillendirme çalışmalarını genişleten ve otların temizlenmesini sağlayan Şanlıurfa Belediyesi daha yeşil bir kent oluşturmanın gayreti içersinde.
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Fakıbaba; “Şehrin girişleri bizim için çok çok önemli, bu yüzden planımızı biz şu şekilde yapmışız. Abide ile hava alanı, Akçakale yolu ile eski havaalanı,  abide ile organize sanayi, abide ile Osmanbey Kampusu ve yeni açılan iki çevre yolunda da peyzaj çalışmaları, ağaçlandırmalar, yeşillendirmeler devam ediyor. Ve inşallah Tedaş’ da 4 Mayıs da buralardaki ışıklandırma ihalesini yapacak. Yani şehre giren insan ben gerçekten çağdaş, pırıl pırıl bir tertemiz şehre girdim diyecek” dedi.
Bu çalışmaların iki veya üç ayda tamamlanacağını kaydeden Fakıbaba, “Gerçekten müthiş bir emek gerektiriyor. Ve her geçen gün, her geçen ay, her geçen yıl daha güzel bir kent ortaya çıkıyor. En güzel örneği de bu saydığım yerlerde yapmış olduğumuz çalışmalar ağaçların boyları yükseliyor. Bakın İnşallah göreceksiniz geçen seneye göre bu sene daha iyi. Ama Üç dört sene sonra Şanlıurfa’ya gelen insanlar Şanlıurfa’nın hangi bölgesinden gelirlerse gelsinler diyecek ki Allah razı olsun. Ben gerçekten arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Bir şehrin en önemli güzelliklerinden, göstergelerinden en önemlisi giriş yerleri bu konuda arkadaşlarımız geldiğimiz günden bu güne çok ciddi çalışmalar yapıyorlar. Ama bu sene artık en doruk seviyesine ulaştı. Ben teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.