banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Fakıbaba; Makine ve Araç Parkımızı Yüzde 400 Artırdık


Zabıta Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 2 adet minibüs, İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 1 adet binek, 1 adet kamyonet olmak üzere toplam 4 aracı, Belediye Merkez Binası önünde inceleyen Belediye Başkanı Fakıbaba, göreve geldikleri günden bu yana makine ve araç parkını güçlendirdiklerini belirterek, araç sayısında %400’lük bir artış yaşandığını kaydetti.

Fakıbaba “Bugünde makine parkımıza 4 yeni araç daha kazandırdık, bunun mutluluğu içersindeyiz. 2 adet aracımız Zabıta Müdürlüğü’ne, 1 adet aracımız İtfaiye Müdürlüğüne diğeri ise araç tankımız. Araçlarımıza toplam 260 Bin TL ödedik” dedi.

Makine ve araç parkı açısından 2004 öncesi ile 2012 yılında gelinen nokta arasında kıyaslama yapan Fakıbaba, bu kapsamda “Nereden Nereye Gelindiğine” dikkat çekti.

Fakıbaba, “Göreve geldiğimizde belediyemizin toplam araç sayısı 104 idi. Bugün itibariyle kiralık araç filomuzla birlikte 400’e yakın aracımız mevcut. Bunların içersinde otobüslerimiz var, havuz sistemiyle çalışan kiralık araçlarımız var, iş makinelerimiz var, itfaiye araçlarımız var yani belediyenin nereden nereye geldiği açıkça ortadadır. Araç sayımızda %400 bir artış yaşanmıştır. Her geçen gün araç ve makine parkını yeniliyoruz. Amacımız Büyükşehir olmaya hazırlanan kentimizi bu hedefe yakışır bir şekilde hazırlamaktır” dedi.

Şanlıurfa Belediyesi makine arac parki ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.