banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Faciaya ramak kaldı VİDEO

Viranşehir’in Gölbaşı mahallesinde şeker yüklü 38 ZV 588 plakalı bir tır freni boşalınca rampadan aşağı kayarak elektrik trafosuna çarptı.

Edinilen bilgiye göre saat 16.00 sıralarında aldığı yükü Viranşehir’in Gölbaşı mahallesine getirip boşaltan tır daha sonra rampaya çıkarak çıkış yapmak istedi. Burada arızalanan tır yolun ortasında durdu. Şoför Şerif Öldıl arızayı kontrol etmek için arabanın altına girip iddiaya göre yanlış kolu çekince tır freni bir anda boşalarak rampadan aşağı kaydı. Çocuk parkına doğru hızla giden tır orada oynayan çocukların bir anda üstüne yöneldi. Çocuk parkı önünde bulunan  elektrik direğine çarpan tır böylece faciaya ramak kala durdu. Elektrik direğinin üstünde bulunan trafo ise beton direğin kırılması ile tır’ın üstüne düştü. Komple mahalleyi elektriksiz bırakan bu olayda şoför yaralanarak ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaş yetkilileri ise arıza yerine gelerek çalışma başlattı. Görenlerin hayretler içinde kaldığı kazada Çocuk parkında oynayan çocukları Allah kurtardı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

bizimgazete63.com




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.