banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Facebook'da Fakıbaba adını kullanarak dolandırmak istediler

Vatandaşı dolandırmak için her yola başvuran dolandırıcılar son olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba adına açılmış fake hesapla vatandaşı dolandırmaya kalkıştı.

Bize gelen bir ihbar haberi ile dolandırıcıların facebook üzerinde Başkan Fakıbaba fake hesabıyla vatandaşlara JP35 Yaz 5685 sms at diyor.

Bu şekilde vatandaşları dolandırdıklarını söyleyen mağdur hüseyin  “Benden SMS atmamı istedi. Bende kendilerine siz gerçekten de Ahmet Fakıbaba olup olmadığını sorduğum da beni facebook adresinde sildiğini söyledi. Bununla ilgili beyaz masayı aradığını hafta iç belediye gelip yetkilerle görüşmesin gerektiğini söylediler. Belediye ise ilgisiz kaldı. Biz vatandaş olarak gerekeni yaptığımız halde, belediye yetkililerin kayıtsız kalması beni şaşırttı” dedi.

 

 

 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.