banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Facebook 'ücret' isteyecek
Bir süredir çeşitli reklam taktikleri ile gelir ve marka değerini artırmaya çalışan Facebook , şimdi de yazılan iletileri 'tüm arkadaşları' görebilmesi için ücret talep etmeye hazırlanıyor.

Haber, Facebook sözcüsü Mia Garlick tarafından da “Test aşamasında olan bir yenilik” şeklinde doğrulandı. Buna göre bir iletinin öne çıkarılması için 2 dolarlık bir ücret talep edilmesi planlanıyor.

Bu ücreti ödendiği takdirde, sitenin yürürlüğe koyacağı algoritma devre dışı kalacak ve Facebook iletileri tüm arkadaşlar tarafından görülebilecek.

Türkiye'de 30 milyondan fazla kullanıcısı olan Facebook 'un akışlarında, yazılan her durum güncellemesinin görünmediği biliniyor. Yani, bir durum güncellemesi, her arkadaş tarafından görülemiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.