banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Eyyüpoğlu; Hizmet iş kavgasında yoktum

Geçtiğimiz hafta darp olayları ile gündeme gelen Hizmet İş Sendikası seçimleri ile ilgili bir açıklama yapan Hizmet İş Başkan Adayı Musa Eyyüpoğlu, “Seçim süresince yaşanan olaylardan ben veekibimin hiçbir alakası yoktur” dedi.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Hizmet İş Başkan Adayı Musa Eyyüpoğlu şunları söyledi “ Öncelikle Hizmet iş Sendikasına üye Şanlıurfa Belediyesi işçi kardeşlerim ve dostlarımıza, tüm üyelerimize gönülden teşekkürlerimizi sunar, bu seçim süresince bize gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden dolayı hepsini tek tek kutluyorum.

 

Bu demokratik seçim ortamını bizlere sağlayan başta Şanlıurfa Belediye Başkanımız Sayın Dr. A.Eşref Fakıbaba’ ya ve Belediye üst yöneticilerinin tümüne aynı zamanda Sayın Emniyet Müdürümüz Sabri Durmuşlar ve tüm Emniyet güçlerine yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Seçim sürecini takip eden genel merkez yöneticilerine teşekkür ederiz.

 

Bu seçim süreci boyunca gece gündüz benimle beraber olup çalışan tüm ekibime tebriklerimi sunar başarılarının devamını dilerim.

 

Özellikle vurgulamak istediğim bir konu da; Seçim sürecinde tasvip etmediğimiz ve bizimle bağlantısı olmayan bazı küçük gerginlikler olmuş olabilir. Ben ve ekibimle uzaktan yakından hiçbir alakası bulunmamaktadır.

 

Sonuç olarak bizi destekleyen, desteklemeyen oy veren vermeyen tüm üye, işçi ve seçmenlerimiz bizim kardeşlerimiz ve dostlarımızdır. Biz gücümüzü onlardan almaktayız, herkese kapımız açık olacak her zaman onlarla birlikte olacağız. Herkese canı yürekten teşekkür ederim. Sağ olsunlar Var olsunlar”

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.