banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

Eyyübiyelilerin sesini duyan banka

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesi esnafı, işlemleri için her gün diğer ilçede bulunan bankalara gitmek zorunda kaldıklarından dolayı şikayet etmişlerdi.

Esnafın şikayetleriyle ilgili konuyu gündeme getiren Balikligol.com sitemizin haberi üzerinde Yapı Kredi Bankası sosyal medya hesabından açıklama yaparak; " Merhaba, konu ilgili ekiplerimizce değerlendirmeye alınacaktır, paylaşımınız için teşekkür ederiz" denildi.

Şanlıurfa ilinin Büyükşehir olmasının ardından ilçe olan yaklaşık 400 bin nüfuslu Eyyübiye’de halkın  Hiçbir resmi kurumun ilçe sınırları içerisinde bulunmaması gündemdeki yerini korurken ilçede hiçbir banka şubesinin ve ATM’nin olmaması esnafın tepkisini çekiyor.

Parasal işlemler için Haliliye ilçesindeki bankalara gitmek zorunda kaldıklarını belirten ilçe esnafı, bu durumun kendilerine çok büyük mağduriyet yaşattığını söylemişti.

Konuyla ilgili mağduriyetlerini anlatan esnaflar, yetkililerin yaşanan sorunlara çözüm bulmasını istemişti. Halkın talebine ilk somut cevabı Yapı Kredi Bankası verdi.

Yapı Kredi Bankasnın bu girişimi diğer bankalara örnek olması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.