banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

Eyyübiye'de Son Model Araçlarla Temizlik Yapılıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin “Birinci önceliğimiz tertemiz Eyyübiye” söylemi Temizlik İşleri müdürlüğü ekipleri tarafından hayata geçiriliyor. 72 araç ve 436 personelle gece gündüz ana caddelerde ve ara sokaklarda temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdüren Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün bu temposu vatandaşların takdirini kazanıyor.

Tam donanımlı son model Azura Agura granit yıkama aracı, Ravo 540 süpürge aracı, elektrikli çöp aracı, Nilfiks süpürge aracı ve Caca yer üstü ve yer altı vinçli çöp araçlarıyla mevsim şartları göz önüne alınarak, ilçenin işlek caddelerinde 24 saat çift vardiya usulü çalışmalarını sürdüren ekipler ayrıca ara caddelerde de belirlenen saatlerde hem temizlik hem de çöplerin toplanmasıyla vatandaşların takdirini kazanıyor. İlçe sınırlarındaki tüm cadde ve sokaklar temizlik personeli tarafından temizlenirken, yine ibadethanelerdeki temizlik çalışmaları da periyodik olarak sürdürülüyor.

İlçe genelinde sürdürülen temizlik çalışmaları hakkında açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “ Amacımız tertemiz bir Eyyübiye’yi vatandaşlarımıza sunmak” dedi.

“EKİPLERİMİZ 24 SAAT TERTEMİZ EYYÜBİYE İÇİN ÇALIŞIYOR”

Eyyübiye’nin geniş bir coğrafik alana yayıldığının altını çizen Başkan Ekinci, ‘’Bilindiği gibi Eyyübiye ilçemiz geniş bir alana yayılmış durumdadır. Gecekondulaşmanın çok olduğu, varoşların olduğu bölgeler, daracık sokakları olan yerler ve bu daracık olan sokaklarda bazen araçlarımız sokaklara giremiyor. Dolayısıyla burada temizlik noktasında İnsan faktörünü ön plana çıkarıyoruz. Ayrıca bildiğiniz gibi Suriyeli mültecilerimiz var. Bu nedenden dolayı temizlik anlayışımız biraz onlardan farklıdır. Tabii bununda getirdiği bir iş yoğunluğu var. Buna rağmen sabahın erken saatlerinde başlayan ve gecenin 24’e kadar devam eden araçlarımızla, arkadaşlarımızla tertemiz bir Eyyübiye’yi oluşturmaya çalışıyoruz.” Diye konuştu.

“EN İYİ TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR”

Yapılan temizlik çalışmalarında vatandaşlarında ekiplere yardımcı olması gerektiğini kaydeden Başkan Ekinci, “ En iyi temizlik bilindiği gibi kirletmemektir. Buradan vatandaşlarımıza çağrımız şudur, çöplerin toplanma saatlerinde belli, araçların geçiş saatleri belli bu saatlere dikkat etmek kaydı ile bu atılacak malzemelerini buna göre ayarlar iseler hem çirkin bir görüntü ortaya çıkmamış olur, hem de arkadaşlarımızın yapmış oldukları iş ortaya çıkmış olur. Buradan da vatandaşlarımızdan isteğimiz bizim çalışanlarımızla bu anlamda yardımcı olmalarıdır. Eğer temizlik noktasında eksiklik varsa, ihmalkârlık varsa bu konuda her türlü tedbiri almaya hazırız. Araçlardan, ekipmanlardan faydalanmak adına da özellikle daracık sokaklarda kullanabileceğimiz tarzda araç filomuzu biraz daha da genişleteceğiz. Burada hem teknoloji ile faydalanmış olacağız, hem yeni araçları ilçemize kazandırmış olacağız. Tabii bunları kazandırırken da temiz bir Eyyübiye’yi vatandaşlarımıza sunmuş olacağız.’’ İfadelerini kullandı.

“MÜDÜRLÜK OLARAK GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Uğur Konak ise, ‘’Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak Eyyübiye ilçemizde vatandaşlarımıza daha güzel hizmet vermek için son model araçlarımızla ve en son teknolojik araçlarımızla hizmeti en kaliteli şekilde vermeye çalışıyoruz. Eyyübiye halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle beraber bizlerde elimizden geldiği gayreti fazlasıyla göstermeye çalışıyoruz.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.