banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

EYYÜBİYE'DE RAMAZAN COŞKUSU




Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen çocuklara yönelik oyunlar, sohbet programları ve ilahi gruplarının seslendirildiği etkinliklere katılan ve vatandaşlarla bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, " Ramazan ayını tüm maneviyatıyla yaşıyoruz." dedi. Haleplibahçe'deki Şanlıurfa Müzesi önünde yapılan etkinlikler Yrd. Doç.Dr. Hüseyin Kurt’un dini sohbetleriyle başladı. Daha sonra İbrahim Onat ile Arkadaşları tarafından seslendirilen ilahilerle çoşkulu bir şekilde devam etkinliklerin son bölümünde ise aileleriyle birlikte etkinliklere katılan çocuklar için palyaço ve çocuk oyunları sahnelendi.


Etkinliklere Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı birim amirleriyle katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi: ‘’Ramazan tüm coşkusu ile devam ediyor. Tüm maneviyatıyla yaşanıyor. Eyyübiye’de, Haliliye’de, Karaköprü’de ve tüm belediyelerimizin düzenlediği programlar çok güzel bir şekilde devam ediyor. Rabbimiz inşallah bu Ramazanı layıkıyla idrak edenlerden bizleri kabul eder. Tutuğumuz oruçları, yaptığımız duaları kabul eder. İslam coğrafyasında her zaman ifade ettiğimiz gibi inşallah acılar bir daha yaşanmaz. Yaşanan acılar bir an önce son bulur. Bizlerde bu Ramazan ayı kapsamında gerek akşamları dini sohbetler ve bu tarzda ilahileri sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Yine Ramazan programları kapsamında da özellikle bizlerin sosyal işler müdürlüğümüzün dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik gıda paketi dağıtımı devam ediyor. Bununla ilgili de yaklaşık 8 bin aileye gıda paketlerini ulaştırmaya çalışıyoruz. Cenabı Allah bu tarz ihtiyacı olan insanların sayısını azaltsın. İhtiyacı olanlara da Rabbim bizleri bir şekilde onlara ulaştırsın. Bu tarz sıkıntılar umarız bizim tarafımızdan giderilmiş olur. ‘’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.