banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

EYYÜBİYE'DE 3 MUHTEŞEM GECE (videolu)

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Sosyal Belediyeciliğin gereklerini yerine getirmeye devam edeceğiz." dedi.

Şair Nabi Kültür Merkezi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliklerde 3 ayrı program düzenlendi. İlk gece Şair Nabi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte tiyatro oyunu sahnelendi.  Belediye Tiyatro ekibi tarafından ‘Sizi oyuna getirdik’ adlı oyun sergilendi. 2 saat süren tiyatro oyununda, izleyiciler keyifli dakikalar geçirdi.

İkinci etkinlik ise, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda yapıldı. Yine Eyyübiye Belediyesi Ekibi olan Türk Sanat Müziği Korosu, programa katılan seyircilerine muhteşem bir konser verdi. Konuk Sanatçı olarak Derya Eroğlu koroya eşlik etti. Türk Sanat Müziği konserinin ilk bölümünde Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce açılan kursun çalışmaları sonucunda oluşan koro sahne aldı. Uşşak ve Muhayyer makamında eserler seslendiren ve yaklaşık 1 saat sahnede kalan koro izleyenlerin beğenisini topladı.

Son etkinlik te yine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda tertip edildi. Türk Halk Müziği korosu tarafından bir konser gerçekleştirildi. Son olarak düzenlenen bu konsere ise Konuk olarak Murat Yıldız yer aldı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de düzenlenen programa katıldı.

3 ayrı gecede yaşanan Tiyatro, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği, izleyicilere güzel anlar yaşattı. Son programa katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirmeye devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.