banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

EYYÜBİYE YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR (videolu)

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, alt yapısı tamamlanmış yollarda belirlenen program dâhilinde çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezi ve kırsalda oluşturulan farklı ekiplerle çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi vatandaşların takdirini topluyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son adresi Onikiler Mahallesi oldu. Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda asfalt yolda söküm işlemi gerçekleştiren ekipler, yine talep doğrultusunda kilitli beton parke taşı döşeme işlemine başladı.

Bir gün süren asfalt söküm işleminin ardından yolda kilitli beton parke taşı döşeme işlemine başlayan ekipler, ilçe merkezi ve kırsalda bozuk yol bırakmamayı hedefliyor. Onikiler Mahallesi 3010 sokakta devam eden kilitli beton parke taşı döşeme işleminin bölgede tüm hızıyla devam edeceği belirtildi.

"MAHALLEDE İLK DEFA GECE ÇALIŞMASI GÖRÜYORUZ. "

Devam eden çalışmalarla ilgili açıklama yapan Onikiler Mahalle Muhtarı Ali Doğan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür etti. Muhtar Doğan açıklamasında şunları söyledi:" ’Öncelikle gecenin bu saatinde Onikiler mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye çok teşekkür ediyorum. 16 yıllık muhtarlığım süresince gece saatlerinde çalışmaları ilk kez Başkan Ekinci sayesinde gördük ve mahallemiz adına teşekkür ediyorum. Sokaklarımız 10 yıldır hiç hizmet görmedi. Kilit parke taşlarının gerçektende büyük sıkıntı olduğunu biliyoruz. Buradan Sayın Belediye başkanımız Mehmet Ekinci’ye ifade ettiğimiz gibi sağ olsun ekibine talimat vererek hemen hizmete başladı. Bu hizmetlerin devamını hep birlikte göreceğiz. Onikiler mahallesi her zaman Sayın Mehmet Ekinci’nin yanında olacaktır. Hizmetleri sürdükçe başkan Ekinci’nin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Mahallemizde büyük başarı görecektir. Bunun yanı sıra Başkanımızın da açıkladığı gibi onikiler Mahallesinde Eyyübiye’nin ilk kentsel dönüşümü onikiler mahallesinde olacaktır. Ramazan bayramından hemen sonra ilk müjdeyi hemen vereceğiz. Başkan Ekinci’ye çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılar diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.