banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Kaymakam Oktay Kaya'dan Muhtarlara teşekkür belgesi


2015 yılı kömür dağıtımında Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile koordineli çalışan 36 mahalle muhtarına ve 2 STK başkanına Kaymakam Dr. Oktay Kaya tarafından teşekkür belgesi verildi.
Valilik Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan Kaymakam Kaya: “Eyyübiye İlçemizde sosyal devlet ilkesinin en iyi şekilde yerine getirdiğine şahit oluyoruz. İlçemizin büyük olması nedeniyle muhtarlarımızın her türlü desteği ve muhtarlarımızla uyumlu çalışmamız bizleri son derece memnun etmiş bulunmaktadır. Bundan sonraki yıllarda da yapılacak olan yardımlarda aynı şuurla çalışmaya devam edeceğiz. Yardım çalışmalarımızda bizlerle koordineli bir şekilde çalışan tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim” dedi.
Teşekkür belgelerini Kaymakam Kaya’dan alan mahalle muhtarları ise; yardım çalışmalarından dolayı kaymakam Kaya’ya ve vakıf çalışanlarına teşekkür ederek; yapılacak olan yardımlar için ne zaman sahada olmaları gerekirse seve seve sahada olacaklarını belirttiler.
Programda ayrıca Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Hamcan tarafından 18 aylık vakıf çalışmalarını içeren bir sunum gerçekleştirildi. Hamcan, 18 aylık sürede Eyyübiye’de yaşayan muhtaç durumdaki vatandaşlara 93 milyon TL tutarında yardım aktarıldığını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.