banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

EYYÜBİYE DEVLET HASTANESİ ÖNÜ ASFALTLANDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'nin önemle üzerinde durduğu konular arasında yer alan Eyyübiye Devlet Hastanesinin yolu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfaltlanarak trafiğe açıldı.

Yapımında sona gelinerek hasta kabulüne başlayacak olan Eyyübiye 800 Yataklı Devlet  hastanesinin yapımı sürerken, hastaneye yeni açılacak olan bağlantı yollarındaki istimlak sorunları Büyükşehir Belediyesi tarafından giderilmişti. Alt ve üst yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi yolu 1 günde asfaltlayarak trafiğe açtı.

Şanlıurfa merkez ve bütün ilçelerde hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Yeni yapılan 800  ve üstyapı çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü’de 35 metrelik Atatürk ve FSM Bulvarı ile GAP Bulvarı’nda asfaltlama çalışmalarını da sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.