banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

EYYÜBİYE BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI (videolu)

Horoz Mahallesinde devam eden stabilize yol yapım çalışmalarını inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci," vatandaşlarımızı yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarmanın uğraşı içindeyiz." dedi.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin dört bir noktasında sürdürdüğü yol yapım çalışmalarının son durağı Horoz Mahallesi oldu. Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde hem kilitli beton parke taşı döşeme işlemi hem de stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Horoz Mahallesinde devam eden stabilize yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye bazı birim müdürleri de eşlik etti. Mahalle sakinleri tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Ekinci'ye en büyük ilgiyi çocuklar gösterdi. Horoz Mahallesinde ikamet eden çocuklarla sohbet eden ve taleplerini alan Başkan Ekinci'ye, yapılan çalışmalardan dolayı mahalle sakinleri de teşekkür etti.

Stabilize yol yapım çalışmalarını yakından takip eden ve ilgililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi: ‘’Gerek şehir içerisinde, gerek kırsal mahallelerde Eyyübiye Belediyesi olarak hizmetlerimizde var olmaya devam ediyoruz. Horoz mahallemizin bir şikâyeti vardı; Özellikle buradaki suyun çevre sağlığı açısından çok sıkıntılı olduğu şikayeti vardı. Hemen ŞUSKİ ile görüşüp gerekli yardımı da alarak bizim ekiplerimizle beraber şuanda o kirli görüntüden kurtulup, hem de burada gölet haline gelen kirli suyun çevre sağlığı oluşturduğu o riskleri ortadan kaldırmış olduk. Burada da hem yollar genişlemiş oldu, hem de gençlerimizin, mahalle sakinlerimizin bizden talebi olan buranın kapatılması noktasında hal edilmiş oldu. Sadece burası değil, yine bu kırsal mahallemizin içersinde stabilize malzemesi döşedik. Bu konuda da herhangi bir sıkıntı kalmadı. Taziye evi ile ilgili bir durum vardı onu da giderdik. Başka bir taziye evi ile ilgili yardım talepleri vardı orasını da giderdik. Dolayısıyla ilçe içersinde, gerek şehir merkezinde, gerekse kırsal mahallelerimizde hemen hemen her yerde ne tür talepleri varsa çok şükür bunları yerine getiriyoruz. Hizmetlerimizle de insanlarımız arasında var olmaya devam edeceğiz. ‘’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.