banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Eyyübiye Belediyesi O Yolları Açıyor

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Direkli Mahallesi’ndeki yol açma çalışmalarında bölgeden çıkarılan 350 kamyon hafriyatın ince kısmı köy yollarında kullanılırken, hafriyatın kaba kısmı ise yol dolgu çalışmalarında kullanılıyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların mağduriyetini gidermek için ilçenin Yenice, Eyyüpkent, Osmanlı, Eyyüpnebi, Tepe ve Hacıbayram Mahallerindeki kilitli beton parke taşı döşeme ve iyileştirme çalışmalarına devam ederken diğer yandan da yol açma ve genişletme çalışmalarını da sürdürüyor. Hem vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi hem de ilçenin güzel bir görünüme kavuşması adına çalışmalarını sürdüren ekipler Direkli Mahallesi’nin 1697. Sokaktaki kırım ve yol açma çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yine Direkli Mahallesi 9253. Sokakta da yarma ve dolgu işlemlerinde sona gelindi.

Direkli mahallesi sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür etti. Vatandaşlar,” Eyyübiye Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Hem iş konusunda, hem yol konusunda iyi bir çalışmayı görüyoruz. Normal olarak bazı sıkıntılar oluyor. Bir insanın koca bir şehri, koca bir memleketi yönetmesi kolay değildir. Yollar yapılıyor, Belediye işçileri çalışıyor. Park alanlarımız gerçekten bakımlıdır. Eyyübiye Belediyemizin çalışmasından memnunuz ve daha da fazlasını bekliyoruz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.