banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

Eyyübiye Belediyesi binlerce fidan dağıttı

Yemyeşil bir Eyyübiye için kolları sıvayan Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisinde ikamet eden vatandaşlara fidan dağıtımı yaptı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin direktifleriyle çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yandan yeni yeşil alanlar oluşturmayı sürdürürken diğer yandan da vatandaşları da sürece dahil ediyor. Vatandaş Eyyübiye Belediyesi el ele sloganıyla yola çıkan ekipler yaklaşan Dünya Orman Günü etkinliği öncesi, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleriyle fidan dağıtımı yaptı. Yaklaşık 10 bin adet çam fidanının dağıtıldığı etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Eyyüp Peygamber Camisinde Cuma Namazından sonra yapılan fidan dağıtım törenine, Eyyübiye Belediye Başkan Vekili M. İlhami Günbeği, Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Ekinci’nin yanı sıra Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler ile vatandaşlar katıldı.

Çam fidanı dağıtımı sırasında fidanları alan vatandaşlar başta Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye ve ekiplere teşekkür etti. Fidan dağıtım töreninde konuşan Eyyübiye Belediye Başkan Vekili M. İlhami Günbeği, hedeflerinin yemyeşil bir Eyyübiye olduğunu söyledi. Eyyübiye Belediye Başkan vekili M. İlhami Günbeği, ‘’Eyyübiye Belediyesi olarak fiziki projelerin yanı sıra sosyal belediyeciliği de önemsiyoruz. Bugün Dünya Orman Günü ’nünde yaklaştığı bir dönemde Park bahçe müdürlüğümüz ile Orman Bölge Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlemiş oldukları bir organizasyonunda yaklaşık olarak 10 bin fidan dağıtımı yapıyoruz. Bu fidan dağıtımlarımız rutin olarak devam edecektir. Yemyeşil bir Eyyübiye’nin oluşması için Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’nin çok önemli çalışmaları var. Gerek mahalle park çalışmaları, gerekse peyzaj çalışmaları ve ağaçlandırmalarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. “dedi.

Vatandaşlar da fidan dağıtımından duyulan memnuniyeti dile getirerek Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.