banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

EYYÜBİYE BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR(Videolu)


Merkez ve Kırsalda yürüttüğü çalışmalarla takdir toplamaya devam eden Eyyübiye Belediyesi yeni araç filosuyla hizmetin hızlı bir şekilde vatandaşa ulaşmasını hedefliyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,  Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile ilgililerin katıldığı törenle yeni araçlar Eyyübiye Belediyesinin filosuna dahil edildi.  Özel bir firmanın makine ikmal tesislerinde gerçekleşen araç teslim töreninde 10 kamyon, 1 vidanjör, 1 tır, 1 greyder, 1 eksvatör, 1 yükleyici, 3 kepçe, 1 silindir ve 3 traktör Belediyenin filosuna dâhil edildi.

Yeni araçların teslim töreninde araçları inceleyen ve ilgililerden araçlar hakkında bilgi alan Başkan Ekinci, yeni alınan hizmet aracının şöför mahaline binerek aracı test etti. Yetkililerden araçların özellikleri hakkında bilgiler de alan Başkan Ekinci araçların Eyyübiyelilere hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Araç teslim töreninde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "milletin parasını millete hizmet için harcıyoruz. " dedi. Başkan Ekinci, ‘’Bilindiği üzere Eyyübiye Belediyemiz yeni kuruldu. Yeni derken de 1 yaşına girmek üzeredir. Bu süre zarfında da bizler araç ekipmanlarımızı genişletme noktasında da sizlerden aldığımız destekle böyle bir yola girdik. Bugün itibarı ile şuanda 10 kamyon, 1 viranjör ve 1 tır teslim alıyoruz. Yine Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla aldığımız 1 greyder,  1 vidanjör, 1 eksvatör, 1 yükleyici, 3 kepçe, 1 silindir ve 3 traktör de bu hafta içersinde olmak üzere teslim edilecek. Bu hafta içersinde toplam'da 22 yeni aracı teslim alıp araç filomuzu güçlendireceğiz. Yine Belediyeler Birliği’nde de bizlere hibe edilen iki araçla beraber toplam da 24 araç bu ay içersinde teslim alınmış olacak. Yeni bir belediye, ilçe belediyesi fakat gördüğünüz gibi oluşturduğumuz araç filosuyla beraber İl belediyesi şeklinde de bir araç ekipmanlarımızı genişletiyoruz. Yine tabii şimdiye kadar araçlarımızın olmaması demek hizmetlerin aksaması anlamına gelmiyor. Bununla beraber şuanda sahada 50 kamyon ile birlikte greyderler, kepçeler, silindirlerle ve vidanjörlerle  şuanda sahada çalışmaya devam ediyoruz.. Yıllardır, ertelenmiş, ötekileştirilmiş bir Eyyübiye ilçesi bu ertelenmiş ve ötekileştirilmiş ilçemizi bundan kurtarmanın gayreti içinde olacağız ve çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçte de sahada diri olan, hizmetlerin en iyisini götürmeye çalışan bunun yanında da vatandaşların takdirini toplayan bir belediyecilik anlayışını sergilemeye devam edeceğiz. Bu araçlarımızın Eyyübiye ilçemizdeki vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.’’ Dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş ise yaptığı konuşmada kısa süre içerisinde hizmet anlamında geldiği nokta itibariyle  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekincvi’ye teşekkür etti. Başkan Demirbaş,‘’ Kısa sürede yeni belediye olmasına rağmen yaptığı çalışmalarından dolayı belediye başkanımıza ve AK kadrolarımıza çok teşekkür ediyorum. Buradaki amaç buradaki araçların vatana, millete faydalı olacak şekilde hizmet anlamında götürülmesidir. Noktada bu duruma vesile olan bütün ekiplere, arkadaşlara, Eyyübiye Belediyesine, Eyyübiye ilçesine, Eyyübiye Belediye Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. İnşallah Eyyübiye Belediyemiz bundan sonra daha da hayırlı hizmetlerde bulunacaktır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.