banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Eyyübiye Belediyesi merdivenleri boyuyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen taleplere de duyarsız kalmıyor.

Merkez ve kırsal mahallelerde alt yapısı tamamlanmış alanlarda stabilize yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları ile kilitli beton parke döşeme işlemini sürdüren Eyyübiye Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca vatandaşlardan gelen talepleri de bir bir yerine getiriyor. Belirlenen program dahlinde ilçenin dört bir noktasındaki hummalı çalışma da vatandaşların takdirini topluyor. Bir yandan mevsim koşullarına paralel olarak çalışmalarına hız veren ekipler diğer yandan ilçenin farklı noktalarında bulunan sokaklara estetik görünüm vermeyi sürdürüyor. Eyyübiye Belediyesine Bağlı Fen işleri ekipleri, Buhara mahallesinde bulunan 20 sokağın tamamında bozulmuş olan basamakları yeniden onarıp, boyama işlemini yapmaya devam ediyor. Mahallede devam eden çalışmadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Eyyübiye Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Buhara mahallesindeki vatandaş, ‘’Eyyübiye Belediyesinden Allah razı olsun Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’den. Sokaklarımızdaki basamakları onarıyorlar ve boyalarını yapıyorlar. Ayrıca mahallemizde, ağaçlandırma ve çimlendirme işlemlerini yapıyorlar. Buhara mahallemizde çok güzel bir park yaptılar. Çocuklarımız bu oyun parklarında oynuyorlar. Biz büyüklerde gidip parklarda oturup dinleniyoruz, sohbet ediyoruz. Eyyübiye Belediyesi çok güzel çalışıyor. ‘’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.