banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Eylem yapan ailelere destek ziyareti

 Çoğunluğu 18 yaşın altında olmak üzere çocukları zorla PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin Dağkapı Şeyh Said Meydanı’nda başlatmış olduğu oturma eylemine destek büyüyor.

Dünya Dilleri Merkezi ve Yeryüzü Halkları Dostluk Vakfı, eylemleri 115’inci gününe giren aileleri eylem yaptıkları yerde ziyaret etti.

Vakıf adına açıklama yapan Dünya Dilleri Merkezi ve Yeryüzü Halkları Dostluk Vakfı Genel Başkanı Selamettin Tellioğlu, ailelerin yaşadıkları üzüntüleri paylaştıklarını belirtti.

Kaçırılan çocukların bir an önce ailelerine teslim edilmelerini isteyen Tellioğlu, “Diyarbakır’da barışı ve dostluğu isteyen, evlatları dağa götürülmüş olan anneleri ve babaları ziyaret ediyoruz. Üzüntülerini paylaşıyoruz. İnşallah üzüntüleri acıya dönüşmez. Çocukların annelerine teslim edilmelerini istiyoruz.” dedi. (Hamza Adiyaman / Ali Adiyaman - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.