banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Evine hırsız giren Yeşim Salkım şeriatçı oldu
Sanatçı Yeşim Salkım'ın Bodrum'da kiraladığı eve geçtiğimiz günlerde hırsız girdi. Son dönemde Bodrum'da onlarca evi soyan çetenin son hedefi Yeşim Salkım'ın kiralık evi oldu.
Salkım yaşadıklarını twitter sayfasından paylaştı.
Salkım, şunları yazdı:
"Ve bir gün önce biz de Bodrum hırsızlarından nasibimizi aldık. Sabaha karşı evin içinde bir yabancı vardı. Çok kötü bir his. Kiraladığımız eve girdiler. İnanılır gibi değil. Allah'tan hiçbir zarar görmedik. Eşim tarafından kovalanıp 2.kattan atlayıp gitti. Bu hırsızları yakalayınca keseceksin ellerini, bak bir daha yapabiliyorlar mi?"
Yeşim Salkım'ın, "Bu hırsızları yakalayınca keseceksin ellerini, bak bir daha yapabiliyorlar mi?" ifadeleri okuyanları gülümsetti. Şeriatta, "hırsızın eli kesilir" hükmünü hatırlayanlar, "Yeşim Salkım, evine hırsız girince şeriatçı olmuş" yorumunu yaptılar.
ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.