banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Evinde ölen adamın kokusu çıkınca fark edildi

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Bıçakçı Mahallesi’nde tek başına yaşayan 72 yaşındaki  bir adam evinde ölü bulundu. bir hafta önce öldüğü anlaşılan yalnız adamın cesedinden çıkan kokuyu fark eden komşularının eve gitmesiyle ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Bıçakçı Mahallesi’nde meydana geldi. 72 yaşında olan ve tak başına yaşayan Halil Çetin’den bir haftadır haber alınamıyordu. Durumu fark eden komşuları eve gitti. Evden koklular geldiğini fark eden komşular kapıyı açamayınca olay itfaiye ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelip kapıyı açan itfaiye ekipleri adamın cansız bedeni ile karşılaştı. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede Halil Çetin’in bir ay önce öldüğünü tespit etti.

Ceset, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından İzmir’den gelen yakınlarına teslim edildi.
Bereketin ve ve toplumsal yaşamın en önemli harcı olan yaşlıların evlerinde yanlız başına ölmesi toplumun en acı yaralarından birisidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.