banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Patlayan Şebeke Suyu Vatandaşı Mağdur Ediyor

Şebeke suyu borularının eski olduğu belirtilirken evlerinin altında patlak oluşan vatandaşlar, yetkililerin kendilerine söz konusu şebeke suyu borularının iptal edileceğini söylediklerini ileri sürdü.

Evinin altında ikinci defa su şebekesinin patladığını söyleyen Nesih Sağlam, "Bu şekilde evim çöküyor ben daha önce de dilekçe verdim fakat ilgilenen olmadı evimde çatlaklar oluşuyor. Kaç defadır yetkilileri aradık 'geleceğiz' diyorlar fakat gelmiyorlar. Bu şekilde mağdur oluyorum. Belediye’nin de ŞUSKİ'nin de bundan haberi var. Evimin içindeki fayanslar ve malzemeler zarar görüyor." dedi.

Ayrıca daha önce aynı mahallede başka bir evin altında da patlak meydana geldiği ve yetkililerin bu konuda gereken müdahaleyi yapmadığı iddia edildi. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.