banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Ev sahibi ve ailesi 6 sene işkence yapmış!

Geçensene İngiltere'de farklı farklı yerlerde bulunan vücut parçalarının aynı kişiye ait olduğu belirlenmiş ve cinayet soruşturması başlatılmıştı. Bu ay bulunan kafa ve dizlerin de aynı kişiye ait olduğu belirlenmiş kimlik tespit çalışmalırında cinayetin kurbanının 26 yaşındaki  Michael Gilbert olduğu öğrenilmişti.

Korkunç cinayetin zanlısı olarak gözaltına alınan  Michael Gilbert'in ev sahibi ve ailsenin sorgularında korkunç gerçek ortaya çıktı. Michael Gilbert'in  arkadaşı ve ev sahibinin oğlu 27 yaşındaki  James Watt, kardeşi 20 yaşındaki Robert, babaları 60 yaşındaki Antonio Watt, anneleri Jennifer Smith-Dennis, James'in kız arkadaşı 29 yaşındaki Natasha Oldfield ve onun erkek kardeşinin sevgilisi 21 yaşındaki Nichola Roberts mahkemeye çıkarıldı.

Michael Gilbert'in evsiz kalarak 15 yaşında bu ailenin evine yerleştiği, burada inanılmaz işkencelere maruz kaldığı ve tehdit edildiği, kaçma girişimlerinin ardından tekrar yakalanıp hapsedildiği öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl Ocak ayına kadar süren işkencelere dayanamayan genç adamın, ayın 21'inde hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

Michael Gilbert devletten aldığı para için evde tutulmuş ve kirası da her ay kirası da her ay kendisinden alınmış.

KORKUNÇ İTİRAFLAR!

Geçtiğimiz gün mahkemeye çıkarılan aile üyelerinin duruşma salonunda yaptıkları açıklamalar herkesi dehşete düşürdü.

Genç adamın dövüldüğü, bıçaklandığı, hava tabancası ile vurulduğu, bir yatağa kelepçelenip bu halde uyumaya zorlandığı öğrenildi.

Aile üyelerinin, yaptıkları işkencelerin bazılarını kaydettikleri de açıklandı.

Hatta, yabancı insanlardan para alarak, onların da genç adama işkence yapmasını sağladıkları da iddialar arasında.


İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.