banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Etik Davranış İlkeleri Semineri Verildi
Şanlıurfa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu yıllık eğitim planı kapsamında birim yöneticilerine ve birim kalite temsilcilerine yönelik kamu yönetimine etik ve etik davranış ilkeleri anlatıldı. Eğitimi Av. M.Lamih Çelik verdi. Belediye birim yöneticilerini etik davranışlar hakkında bilgilendirme seminerinin yapıldığı program Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi. Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda belediyenin etik komisyonu başkanı Mahmut Kırıkçı 'Kamuda etik kültürünü yerleştirmek kamu görevlilerinin görevlerini yürütürken karar alırken kaynakları kullanırken bu ilkelere uygun davranış göstermelerine yardımcı olmak için düzenlenen söz konusu eğitim seminerinin faydalı olduğunu söyledi.
Av. M.Lamih Çelik”Bulunduğumuz hafta etik haftası. Biz de etik komisyonu olarak etik alanında nasıl bir şey yapmamız gerektiğini düşündük. Bu konu da personelimizi bilgilendiriyoruz. Etik deyince neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda birim müdürlerimizi bilgilendirdik. Bir şey yasaya uygun olabilir ama etiğe aykırı da olabilir. Etik yolsuzlukla mücadeledeki en önemli önlemlerden bir tanesidir.”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.