banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Birecik

Esrar, Kaçak Sigara ve Cep Telefonu Yakalandı

Yapılan açıklamada 12 Mayıs 2013 tarihinde yol uygulaması esnasında bir araçta yapılan aramada 78 Kilo esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli sürücü M. A. İse göz altına alındı ve adliyeye sevk edildi.  Viranşehir emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler 13.5.2013 tarihinde iki farklı yolcu otobüslerine yaptığı operasyonda ise gümrük kaçağı 95 adet cep telefonu ve bunlara ait batarya ile çeşitli marka gümrük kaçağı 780 paket sigara yakaladı.

 

Yapılan operasyonda 2 si bayan olmak üzere 6 şüpheli göz altına alındı. Yakalanan şahıslar ile ilgili adli tahkikatın başlatıldığı bildirildi. Son dönemde polisin yaptığı operasyonlar sonucu kaçakçılara büyük darbeler indirilirken beraberinde binlerce paket kaçak sigara, yüzlerce cep telefonu ve bataryaları yakalandı.    bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.