banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Esnaf şikayet etti, temizlik başladı

Birçok çarşı pazarı Eyyübiye ilçe sınırlarında barındıran Eyyübiye Belediyesi, tarihi dokuları, ilçe halkına ve özellikle gezi amaçlı gelen yerli ve yabancı turistlere daha temiz göstermek adına 7/24 temizlik personelleriyle birlikte durmaksızın çalışıyor.

Kunduracı, Dabakhane, Keçeci, Tütüncü, Ucuzluk, Attar, Eskici, İsotçular, Kuyumcular gibi birçok tarihi çarşıyı bünyesinde barındıran Eyyübiye Belediyesi, bu çarşı pazarlarda gündüz kaba temizlik işlerini yürütüyor, gece ise sabah saatlerine kadar ince temizlik yaparak titiz bir şekilde çalışıyor.

Kundura Pazarı bölgesinde temizlik işlerini sürdüren Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Personellerinin çalışmaları esnaf tarafından da beğeni ile karşılanıyor.

Kunduracılar Pazarında her Pazartesi ve Cuma günleri yapılan Bereket duasına geçtiğimiz günlerde katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada esnafın sorunlarını yerinde tespit etme imkanı da bulmuştu. Başkan Ekinci, esnaftan gelen sorunları ilgili birimlere bildirerek çözümü noktasında gerekenlerin yapılmasını istemişti.

Pazarın ışıklandırma ve havalandırma gibi birçok sorunu olduğunu dile getiren çarşı esnafının sıkıntıları bugün itibariyle giderilmeye başlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.