banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Esnaf isyan etti

Araçların gelişi güzel park etmesinden dolayı cadde üzerindeki esnaf alış veriş yapamadıklarını dile getirdi

İlçenin Gündoğan Caddesi'nde gelişi güzel park edilen araçlar, ilçe esnafının tepkilerine neden oluyor. Gündoğan Caddesi esnafına çok sıkıntı verdiğini dile getiren esnaf İbrahim Günay, "Araçların iş yerleri önünde park etmesi bizi canımızdan bezdirdi. Araç sahipleri iş yerimizin önüne araçlarını park edip gidiyorlar. Bazen araç sahipleri akşama kadar gelmiyor ve biz çok mağdur oluyoruz. Araçlar iş yeri önüne park edince işyerimiz müşteriler tarafından fark edilmeyecek kadar önümüz kapanıyor. Trafikmemurları bu araç sahiplerine gereken uyarıda bulunmalıdırlar. Vatandaş köyden geliyor, aracını önümüze bırakıp gidiyor ve saatlerce gelmiyor. Toptancı gelip malzeme bırakacak iş yerimize yanaşamıyor ve biz sıkıntı yaşıyoruz. Gündoğan Caddesi üzerinde park eden araçlar ara sokaklara yönlendirilmeli. Bu cadde alış verişin yoğun olarak yapıldığı bir merkez. Yetkililerin esnafın bu sesini duymalarını bekliyoruz" dedi.
İlçede oto park olmayınca mecburen araçlarını cadde üzerinde park etmek zorunda kaldıklarını söyleyen sürücüler ise, ilçeye acilen bir oto park yapılması gerektiğini ifade ederek kendilerini savundular. (İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.