banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Esnaf DEDAŞ’ın kendisini mağdur ettiğini iddia etti

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan bir esnaf, yaklaşık 10 gün önce elektrik borcunu ödediği halde DEDAŞ’ın elektriğini haksız yere kestiklerini iddia ederek çok mağdur olduğunu söyledi.

Yaklaşık 10 gün önce DEDAŞ’a gidip borcunu sıfırladığını söyleyen Mustafa Akdağ, DEDAŞ ekiplerinin bu gün gelip elektriği kesmek istediklerini söyledi. Akdağ, Elektrik borcunu ödediğini ve dekontlarını gösterdiği halde DEDAŞ ekiplerinin “Git derdini DEDAŞ’a anlat.” dediklerini belirti.

Kış aylarında hiç iş yapmadıklarını, gelen elektrik borcunun ise kış aylarında yaktıkları elektrikli sobanın borcu olduğunu dile getiren Akdağ, “Bir arkadaşımdan borç para aldım, DEDAŞ’a gidip borcumu sıfırladım. Ama bu gün saat 09 -10 gibi DEDAŞ’tan bir ekip gelerek elektriğimi kestiler. Atölyem durdu. 10 tane eleman burada boş duruyorlar. Kesmeyin, burada bir yanlışlık olmalı. Dekontu gösterdiğim halde, elektriği tekrar kestiler. DEDAŞ’a git dediler.” dedi.

Kesintiden dolayı mağdur olduğunu ifade eden Akdağ, “Bu DEDAŞ’ın bize yapmak istediği nedir. Biz de bu ülkenin vatandaşıyız. Esnafız eleman çalıştırıyoruz. Bu günkü zararımı kim karşılayacak DEDAŞ mı karşılayacak? 10 kişi çalıştırıyorum günlük 500-600 Lira masrafım olduğu halde atölyem durmuş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yetkililere buradan sesleniyorum buna bir çare bulunmasını istiyorum. DEDAŞ artık kimseyi mağdur bırakmasın.” Şeklinde konuştu. (Mustafa Gül - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.