banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Eski Devlet Hastane binası yıkılıyor

2011 yılında 200 yataklı yeni Viranşehir Devlet Hastanesi hizmet binasına taşındıktan sonra atıl durumda kalan hizmet binası tarihe karışıyor.

1960 lı yıllarda yapılan hizmet binası gelişen Viranşehir’in nüfusuna artık cevap veremez bir duruma gelmişti. Son yapılan diş ünitesinin de bir yangın sonucu yanmasından sonra tam bir hurdalığa dönüşen eski hastane hizmet binası madde bağımlılarının mekanı haline gelmişti.

Eski hizmet binası başıboş kaldıktan sonra önce hırsızlar tarafından büyük bir tahribata uğratılmış ve binanın kapı, pencere ve diğer aksamları talan edilmişti. Civarda ikamet eden mahalle sakinlerinin sık sık şikayetçi olduğu bina nihayet alınan yıkım kararıyla yıkılmaya başlandı.

İçinde birçok acı ve tatlı anıları barındıran hizmet binasının yerine ise şimdilik ne yapılacağı bilinmiyor. Devlet Hastanesi eski hizmet binası TOKİ’ye ait olarak biliniyor.

bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.