banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Eşinden şiddet gören koca; Beni kurtarın
Eşinden sürekli şiddet gördüğünü anlatan Müslüm A., eşinin kendisine sürekli odun, bardak ve şişe ile saldırarak şiddet uyguladığını söyledi. “Allah rızası için beni bu kadından kurtarın” diye seslenen kadın mağduru koca, eşinden boşanmak istediğini ancak eşinin kabul etmediğini belirtti
Kentin Eyyübiye Mahallesi'nde otururken 6 çocuğunun annesi, Zeruk A.'yı 8 yıl önce kaybeden 41 yaşındaki Müslüm A.,3 yıl yalnız yaşadıktan sonra akrabalarının da ısrarı üzerine 5 yıl önce Osmaniye'den gelin getirdi. Daha önce başından bir evlilik geçen 30 yaşındaki Emine A. ile ikinci evliliğini yapan Müslüm A., çiftçilik yaparak geçimlerini sağlamak üzere Külunç Köyü'ne yerleşti. 5 yıl içerisinde 2 çocukları olan çift, giderek artmaya başlayan bir şiddetli geçimsizlik yüzünden de sıkıntı yaşamaya başladı.

KIZLAR KÜÇÜK YAŞTA EVLENEREK KURTULDU
Çift arasındaki şiddet ve geçimsizliğin nedeni Müslüm A.’nın ilk eşinden olan çocukları olarak gösterilirken, Güler ve Selda A.’nın da bu evden ve üvey annelerinin baskısından kurtulmak için küçük yaşta evlendikleri ortaya çıktı. Son olarak 5 gün önce çıkan bir tartışma sonrası yine eşi Emine A.’dan şiddet gördüğünü anlatan Müslüm A. da köylerindeki evlerinden kaçarak, kentte oturan evli kızı Güler A.'nın evine sığındı.

‘BEN ŞİDDET YANLISI DEĞİLİM BENİ KURTARIN’
Eşinin yemeğine zehir katarak kendisini öldürme girişiminde de bulunduğunu ileri süren Müslüm A., "Eşim çocuklarımla hiç anlaşmıyor, onlara ve bana sürekli eziyet ediyor. Evde eline ne geçirirse bana fırlatıyor. Geçen ayki kavgada odunu atınca yüzümden yaralandım. Sürekli bana odun, bardak, şişe ile saldırıyor. Yemeklerime zehir bile atmayı denedi. Elbiselerimi ateşe atıp yakıyor. Belki buralarda bir erkeğin karısından dayak yemesi ayıp oluyor ama ben şiddet yanlısı birisi olmadığım için eşimin dayağına maruz kalıyorum. Korkudan evden kaçıp Şanlıurfa'da bulunan evli kızıma sığındım. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Allah rızası için beni bu kadından kurtarın. Ondan boşanmak istiyorum. Ama bir türlü boşanmayı kabul etmiyor" diye konuştu.

‘KARDEŞİMİN YÜZÜNÜ YAKTI’
Üvey annesinin baskısı sonucu erken yaşta amcasının oğluyla evlenmek zorunda kaldığını ifade eden 20 yaşındaki Güler A. ise evdeki kavgalarda babasının yanı sıra kardeşlerinin de zarar görmeye başladığını kaydederek, "Geçtiğimiz aylarda üvey annemin kızgın yağlı tavayı bir kardeşime atması sonucu kardeşimin yüzü yandı. Artık bu yaşadığımız çileye son verilmesini istiyorum" dedi. (İPEKYOL)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.