banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Eşeklerin düğününde kavga

Türk örf ve adetlerine uyularak davullu zurnalı yapılan eşek düğünü dün Fethiye'de gerçekleştirildi ancak eşeklere düğün yapılmasından çok düğünde yaşanan çirkin kavga ön plana çıktı. Fethiye'de turizmle uğraşan ve çiftlik sahibi olan Enver Yalçın'ın Duman adlı eşeği ile İngiliz arkadaşı Michael Adkin'in sahibi olduğu Linda adlı eşeğin düğününde yaşlı bir adam gençler tarafından önce sözlü tacize uğradığı daha sonrada onlarca kişinin önünde tekme tokat dövüldü. 

Sabah erken saatlerde Duman'ın yaşadığı çiftlikte başlayan davullu zurnalı düğün, damat şeklinde süslenen Duman ve düğün alayının Linda adlı eşeğin yaşadığı eve gelmesiyle devam etti. Öğleye doğru Fethiye'nin Çatalarık Mahallesi'nde bulunan kız evine gelen damat konvoyunda bulunan Feyzullah Koçak adlı vatandaş burada bir genci ayağına bastığı için uyardı. 

Bu uyarıya aldırmayan genç düğün evinden uzaklaştı. Ancak yaklaşık yarım saat sonra ismi öğrenilemeyen bu genç tekrar düğün evine geldi fakat bu defa yalnız değildi. Yanında arkadaşlarını da getiren isimsiz genç ve arkadaşları bir anda Feyzullah Koçak'a saldırdılar. Saldırganlardan birisi belindeki kemeri çıkararak Koçak'a ardı ardına vurdu. Bu sırada düğünde bulunan vatandaşlar ise olayı izlemekle yetindiler. Yaşanan saldırıda yaşlı adamın elbiseleri yırtıldı. Olay araya giren vatandaşların yardımı kadar gençlerin yorulmasının da katkısıyla sona erdi ve eşekler için yapılan düğün kaldığı yerden devam etti. Akıllarda ise yaşlı bir adamı döven gençlerin görüntüleri kaldı.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.