banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte

Esad hakkında bomba iddia!
Suudi Arabistan gazetesi El Vatan, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve ailesinin Suriye açıklarındaki Rus savaş gemilerinden birinde kaldığını ileri sürdü.
NTV'de yer alan habere göre gazete, istihbarat kaynaklarına dayandırdığı haberinde Esad'ın ailesi ve kendisine yakın isimlerle Rusya korumasında olduğu iddia edildi. El Vatan'a göre, Suriye Devlet Başkanı resmi temasları ve görüşmeleri olduğu zaman başkent Şam'a helikopterle gidiyor. Şam'da ise sivil araç içinde ve sıkı bir koruma altında hareket ediyor. Haberde, Esad'ın kendine yakın güvenlik birimlerine bile güvenini kaybettiği öne sürüldü.
'KAÇMASI KOLAY OLACAK'
El Vatan'a göre, Suriye'deki durumun kötüleşmesi veya muhaliflerin Şam'ın merkezine ulaşmaları halinde, Suriye Devlet Başkanı ve ailesi bulundukları Rus savaş gemisiyle ülkeden kolay ve hızlı bir şekilde ayrılabilecek. Gazete, bu durumu gayrı resmi de olsa Rusya'nın Esad'a siyasi iltica hakkı tanıması olarak yorumladı. Benzer iddialar daha önce Şam yönetimi tarafından yalanlanmış ve Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad''ın başkanlık sarayında yaşadığı belirtilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.