banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Ertekin'den o haberlere yalanlama

Yapılan iddiaların asılsız, yanlış bilgiden ibaret olduğunu açıklayan Ertekin şöyle konuştu “Yalan, iftira ve aşağılayıcı haber ve yorumlara inanmayın. Benim bir daha ki seçimlerde aday olup olmayacağım konusunda herhangi bir açıklamam yoktur.

Göreve başlar başlamaz tüm üyelerimizin gerçekten yaptığı işini, adresini ve telefon numarasını tespit etmek için bir çalışma yaptık. Herkesin yaptığı işe göre gruplandırılması taslak çalışmasını da yaptık. Ancak Türkiye genelinde böyle bir sıkıntı olduğu için Maliye Bakanlığı ve TOBB işbirliği yaparak geçen Mayıs ayında yaptıkları işlerin cirosuna göre bütün mükelleflerden beyanname aldı. TOBB bu beyanlara göre tüm Türkiye de Sanayi ve Ticaret odalarının üyelerini gruplandırıyor ve grubunda değişiklik yaptıklarını mektupla haberdar ediyor. Yanlışlık varsa üye TOBB’a müracaat ederek düzelttiriyor. Bütün bu işlemler bittikten sonra TOBB grupları tüm odalara bildirecek ve biz de bunu ilan edeceğiz.

İnşallah TOBB bu çalışmayı yetiştirirse Mart ayında seçim yapılacak. Seçim tarihini zamanı gelince tüm üyelerimize mesajla, internet sitemiz üzerinden ve basın yoluyla açıklarız. Tüm gücümüzle Şanlıurfa ekonomisini büyütmek için çalışıyoruz. Cenab-ı Allah doğruların yardımcısıdır" dedi.

Üyelerimize ve tüm kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.