banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ertekin, Polis haftasını kutladı
Ertekin, mesajında şu cümlelere yer verdi: Milleti ve devleti için canını feda etmekten kaçınmadan en zorlu görevleri yerine getiren Türk Polisi, huzur ve güvenliği sağlamak adına özveri ve cesaretle çalıştığını görüyoruz. Bugün Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 167. yılını kutluyoruz. Polis teşkilatımız, kuruluşundan bu yana geçen sürede her geçen gün güçlenmiş, modern araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik alt yapıya sahip bir konuma gelmiş, modern bir polis teşkilatı olmuştur. 167 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan emniyet teşkilatının, her dönemde, milletimizin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için gösterdiği çaba herkes tarafından takdirle karşılanmıştır.



Bu duygu ve düşüncelerle, tüm polis teşkilatının 167. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun, görevleri başında şahadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.