banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Erol Kaya Ve Belediye Başkanları Vali Erin’i Ziyaret Etti


Valilik makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Erol Kaya, Şanlıurfa’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel yönetimler bölge toplantısının belediyelerin vizyon geliştirme, görüş alışverişinde bulunma anlamında önemli bir fırsat olduğunu belirtti.
Vali Abdullah Erin ise, Şanlıurfa’nın her anlamda taşıdığı potansiyellerle Türkiye’nin ilk on ili arasında yer aldığını ve şehrin her geçen gün gelişmeye ve değişmeye devam ettiğini kaydederek, gerçekleşecek toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.
Erol Kaya’ya ve beraberindeki heyeti Şanlıurfa’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Vali Erin, ziyaret anısına Kaya’ya bir Şanlıurfa tablosu hediye etti.
Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaretinde Erol Kaya’ya Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ilçe belediye başkanları eşlik etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.