banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Ermenistan uçağı indirildi, arama yapılıyor

Ermenistan'a ait bir uçak arama yapılmak için Erzurum'daki havalimanına indi. Bu bilgiyi doğrulayan Erzurum Valiliği'nden alınan bilgiye göre uçağın kargo bölümünde aramaya devam ediliyor.

UÇAK İNDİRİLMEDİ

Haber7.com'un edindiği bilgiye göre, Ermenistan'ın Suriye'ye yapılacak yardımlar konusundaTürkiye'nin onayının alınması gerekiyor. Buna göre Ermenistan uçağı, bu onayı almak için Erzurum Havaalanı'na iniş yaptı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre rutin bir aramanın yapıldığı uçak, Ermenistan'dan Halep'e gidiyordu. Alınan son bilgiye göre uçakta insani yardım malzemeleri var. Yük kontrolünde sorun çıkmazsa uçağa geçiş izni verilecek.

Geçtiğimiz hafta Moskova-Şam seferini yapan Suriye yolcu uçağı "sivil olmayan kargo" taşıdığı gerekçesiyle Türk F-16 savaş uçakları tarafından zorla Esenboğa Havalimanı'na indirilmişti.

Kaynak: Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.