banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Eriyen kar su baskınına neden oldu

Havaların ısınmaya başlaması ve dünden beri etkili olan yağmurla beraber eriyen kar, merkeze bağlı Çatbaşı (Mixakom) köyünde su baskınına neden oldu. Köylüler, samanlık ve yemliklerini basan kar suyunu su motorları ile tahliye etmeye çalıştı.

Edinilen bilgilere göre köy sakinlerinden olan Balkaya ailesi, sabah uyandıklarında evlerini etrafını ve samanlıklarını su bastığını gördü. Gördükleri manzara karşısında şaşıran aile, samanlık ve yemliklerini su baskınından kurtarmak için on metrelerce hortum döşeyerek suyu, su motorları ile tahliye etmeye çalıştı.

Samanlık ve hayvan yemlikleri su altında kalan aile, suyun giderek çoğaldığını, yağışların devam etmesi halinde maddi zararlarının çoğalabileceğini söyledi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.