banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Ergenekon'da Yeni Dalga Yeni Gözaltı
Ergenekon'da Yeni Dalga Yeni Gözaltı
Ergenekon soruşturması kapsamında Yalçın Küçük, Ahmet Şık ve Nedim Şener'in de aralarında bulunduğu 8 kişinin evinde arama yapıldığı öğrenildi.

Ankara'da Yalçın Küçük ve 6 kişinin evine giden polis şu sıralarda arama yapıyor.

Saat 07:00'de başlayan operasyon kapsamında Yalçın Küçük'ün evinde arama gerçekleştiriliyor. Küçük'ün İstanbul'daki evinde de arama yapıldığı belirtiliyor.

Ergenekon savcıları tarafından verilen talimatla aramalar yapılıyor. Ergenekon savcılarının talimatı sadece aramalarla ilgili değil, aramalarla birlikte gözaltına alınma talimatı da bulunuyor. 

Ahmet Şık ile birlikte 1 kişinin daha İstanbul'daki evlerinde arama yapılıyor. 

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aramalar yapılıyor. Yapılan bütün aramalar tek tek kamera ile kayıt altına alınıyor. Oda TV'de yapılan aramalarda Ahmet Şık'a ait basılmamış orjinal yazılar ele geçirilmişti. 

NEDİM ŞENER'İN EVİNDE ARAMA

Ergenekon soruşturması kapsamında Gazeteci Nedim Şener'in Bakırköy'deki evinde de arama yapılıyor. Sabah saatlerinde Nedim Şener'in kaldığı Bakırköy'deki evine gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, arama yapmaya başladı. Polisin evdeki araması sürüyor. 

Şener, Hrant Dink suikastına ilişkin gizli belgeleri kitabında yayınladığı için yargılanmıştı.

Eski MİT'çi Kaşif Kozanoğlu, Doğan Yurdakul, İklim Bayraktar ve Mümtaz İdil evleri arananlar arasında.

Ankara'da yapılan operasyon kapsamında 8 kişi gözaltına alındı. 

Haksöz haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.