banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Ergani'de yolcu minibüsü bariyerlere çarptı

Ergani’den Diyarbakır’a yolcu taşıyan bir minibüs, şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yolun ortasında bulunan bariyerlere çarptı. Kazada biri ağır 11 kişi yaralandı. Olay yerine geç geldiği iddiasıyla ambulans görevlilerinden 2 kişinin darp edildiği iddia edildi.

Kazada minibüste bulunan yolculardan Şerif Karadaş (30), Selahattin Sarı (34), Oktay Karakoç (25), Sevda Karakoç (18), Mahmut Güzel (24), Ganime Çiçek (23), Dilan Karadeniz (17), Ömer Tekin (26), Murat Gül (23) ve Sinem İpek yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulansın geç geldiği iddiasıyla ambulans görevlisi Hakan İpek (40) ve Ahmet Gül’ün (29) darp edildiği ileri sürüldü.

Yaralılar ve darp edilen ambulans görevlileri Ergani Devlet Hastanesine kaldırılırken durumu ağır olan bir yaralı da Diyarbakır’a sevk edildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.