banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Erdoğan'ın Katılımıyla Suruç Çadırkentın Açılışı Yapıldı

Konaklama tesisinin açılışında konuşan Emine Erdoğan "Devletimiz mazlumlar için elinden geleni yaptı. yapmaya da devam edecek. sizler bizim kardeşimizsiniz. kapılarımız her daim sizlerer açık olacak. burada bir misafir gibi değil ev sahibi gibi konaklayacaksınız" dedi.

Tesislerin Açılışı öncesi Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük Suruç'ta açılışı yapılan 35 bin kişilik Suruç konaklama tesisleri hakkında bilgi verdi.

Suruç konaklama tesislerinin açılışına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Vali İzzettin Küçük, AK Parti il Başkanı Zeynel abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda Bürokrat katıldı.

www.balikligol.com

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.