banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Erdoğan'ın çocuklarından Kobanili sığınmacılara ziyaret

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfının (TÜRGEV) öncülüğünde düzenlenen ziyaret programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan ve kızı Esra Albayrak Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Kobanili mültecileri ziyaret etti. Ziyaret sırasında Erdoğan ve Albayrak, Kobanili sığınmacılara yardım dağıttı.

Suruç’ta düzenlenen programa,  Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük, TÜRGEV Genel Başkanı Arzu Akalın, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, Anar Genel Müdürü İbrahim Uslu ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

Heyet üyeleri, Suruç İlçesi Yukarı Bostancılar köyüne geçerek burada kalan Suriyeli sığınmacılarla buluştu. Burada Suriyelileri dinleyen heyet üyeleri, beraberlerinde kamyonetlerle getirdikleri yardım malzemelerini ailelere teslim ettikten sonra Suruç’tan ayrıldı. (İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.