banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Erdoğan'dan Urfa Emniyet Müdürüne fırça

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'daki mitingi esnasında kalabalık arasındaki bir vatandaşın fenalaşması sonrasında meydanda bulunan polislere 'hanım kardeşlerimize bir yol açalım, şu koridoru açın' diye seslendi.

Polisler harekete geçmeyince Başbakan Erdoğan kızdı. Polis memurlarına 'Allah aşkına siz burada durup da ne iş yapıyorsunuz?' fırçasını atan Erdoğan sesini de daha yükselterek 'Açın şu arayı, yardımcı olun' dedi.
Başbakan Erdoğan'ın fırçasından Şanlıurfa Emniyet Müdürü de nasibini aldı: "Yardımcı olsana, oradan seyrediyorsun ya, Allah Allah!"

Vatandaşlara yapılan müdahalenin ardından Başbakan Erdoğan konuşmasında devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.