banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Erdoğan'dan Mübarek'e tarihi çağrı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında Mısır'da yaşananlara değinerek Mübarek'e çağrıda bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında Mısır'da yaşananlara değinerek Mübarek'e çağrıda bulundu.

-Mübarek'e tavsiyede bulunuyorum:

Bizler insanız, bizler faniyiz, her birimiz ölecek ve geride bıraktığımızdan dolayı sorgulanacağız, hepimizin gideceği yer  çukurdur. Hoş bir sada bırakmak saygıyla anılmaktır önemli olan. Yarın öldüğümüzde hoca efendi gelip cumhurbaşkanı niyetine demeyecek, başbakan niyetine demeyecek. Er kişi niyetine diyecek hatun kişi niyetine diyecek. Öyle ise o kefenin kadrini bilelim. Halkımızın hayır duasına ya da bedduasına hazır olalım. Halkın sesine kulak verin. Mısır halkının sesine kulak verin. Mısır'da bir insanın kanının akması bizim canımızı acıtır.

24 Saatte seçim bitiriyoruz;aylarca süren seçim olmaz.Mısırlı kardeşlerime sesleniyorum direnin;ama silahtan uzak durun,bu sizin en demokratik hakkınızdır,ister asker olsun polis olsun ister sivil olsun bir tek can bile  gitmesi türk milletinin canından can kopmasıdır.Kardeş Mısır ve Tunus halkının umutlarını paylaşacağız

-Erzurum'da  kazandırdığımız yaklaşık 650 trilyonluk bir yatırımın açılışını yaparak Erzurumlulara kazandırdık. 27 Ocak'ta da Erzurum şehir stadında üniversite olimpiyatlarının resmi açılışını yaptık. Stada yağan karla kardeşlik yaşandı. Eruzurum'un coşkusu dünya televizyonlarından canlı yayınlandı.
 
- Maalesef Erzurum bizim dönemimize kadar ihmal edilmiş bir şehir görüntüsündeydi.
 
-Ben açılışını yaptığımız tüm eserlerin milletimize hayırlı olmasını diliyorum.
 
-Eğitime ilişkin kısa bir not aktarmak istiyorum. Dün TRT Okul'un açılışını gerçekleştirdik. TRT OKUL yaşam boyu öğrenme imkanı sağlayacak.
 
-Bölgemizde yakın coğrafyamızda tarihe yön verecek önemli gelişmeler oluyor. Şunu özellikle söylemek istiyorum. AK Parti her zaman hak ve özgürlükten yana olmuştur. Bizim hiçbir zulme sessiz kalmamız mümkün değildir.
 
-AK Parti yola çıkarken söz milletin demişti. Bugün AK Parti'nin rotasını millet çizmiştir, bundan sonra da çizecektir.

Rotahaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.