banner2
Öne Çıkanlar Sedat Anar konseri Gülen Bağ Kur ÖSYM KPSS sonuçlarını açıkladı TIKLA ÖĞREN müftü

Erdoğan: Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum

Ankara’da meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Herkesi sorumlu davranmaya, dikkatli hareket etmeye, terörün yanında değil karşısında yer almaya davet ediyorum. Devletimiz, tüm birimleriyle bu olayı aydınlatmak için çalışmaktadır; faillerin en kısa zamanda belirleneceğine ve adalete teslim edileceğine inanıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, “Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzuruna kasteden bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kaynağı, söylemi, amacı, adı ne olursa olsun, her türlü terör eyleminin ve terör örgütünün karşısındayız, hep birlikte de karşısında olmak mecburiyetindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Ankara Tren Garı’ndaki saldırının birlik, beraberlik ve kardeşliği hedef aldığını ifade eden Erdoğan, bu saldırı karşısında gösterilecek dayanışma ve kararlılığın teröre verilecek en büyük ve en anlamlı cevap olacağını vurguladı.

Saldırıyı gerçekleştirenlerin amacının, farklı toplum kesimlerini birbirine düşürmek olduğuna dikkat çeken Erdoğan, “Bu konuda herkesi sorumlu davranmaya, dikkatli hareket etmeye, terörün yanında değil karşısında yer almaya davet ediyorum. Devletimiz, tüm birimleriyle bu olayı aydınlatmak için çalışmaktadır; faillerin en kısa zamanda belirleneceğine ve adalete teslim edileceğine inanıyorum. Milletimizin huzurunu, ülkemizin güven ve istikrar ortamını bozmayı amaçlayan bu saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.