banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Erbakan Vakfı Ahmedinejad’ı davet etti

Erbakan Vakfı Bursa İl Başkanlığı İran İslam Cumhuriyeti eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ı Bursa’ya davet etti.

Erbakan Vakfı Bursa İl Başkanlığı, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 4'üncü yılı dolayısıyla gelecek ay Bursa'da yapılacak anma programına, İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ı davet etti.

Erbakan Vakfı Bursa İl Başkanı Naim Öztürk, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yönetim kurulu üyeleriyle Ahmedinejad'ı 27 Aralık 2014'te Tahran'daki çalışma ofisinde ziyaret ettiklerini bildirerek, İran eski cumhurbaşkanını, Necmettin Erbakan'ın vefatının 4'üncü yılı dolayısıyla gelecek ay Bursa'da düzenleyecekleri anma programına davet ettiklerini söyledi.

Vakıflarının, 18 Kasım 2013'te kurulduğunu hatırlatan Öztürk, “Bursa İl Başkanlığı olarak Erbakan Hocamızın ölüm yıl dönümlerinde anma programları düzenliyoruz. Bu yılki anma programımızı 27 Şubat'ta gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Düzenleyeceğimiz anma programına, eski İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ı da davet ettik. Kendilerini İran'da ziyaret ettik. Davetimizi hoş karşıladı, çok önemli bir aksilik olmadığı sürece programa katılacağını söyledi.” şeklinde konuştu. (Zeki Aras –İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.