banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Engellilerden hayvanat bahçesi gezisi

Düzenlenen geziye katılan 40 engelli genç hayvanat bahçesini gezip görerek, eğlenme imkanını buldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını ifade ederek, '' Düzenlemiş olduğumuz bu geziyle birlikte Engelli gençlerimizin sosyalleşmesini ve hayata olumlu bir gözle bakmalarına yardımcı olmaya çalıştık.  Gezimize katılan engelli gençlerimiz Gaziantep'te bulunan  hayvanat bahçesine gezerek, görmedikleri hayvanları görüp  eğlenme imkanını elde etmişlerdir. Ayrıca şehri tanıma fırsatını da bulmuşlardır.'' diye konuştu.

​Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil ALP ise gerçekleştirilen etkinliğe katılanları bir parça olsa da mutlu etmenin sevinçini yaşadıklarını belirterek, ''Yüreği ve gönülleri engelsiz kardeşlerimizin dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de her zaman yanlarında olduklarımızı unutmasınlar. Gençlik merkezi olarak yoğun istekler üzerine mavi kapak toplama kampayasına tekrar başlayıp, bir engelli kardeşimize yine tekerlekli sandalye almayı planlamaktayız. Bizim amacımız belli bir kesime değil her kesime hitap etmektir. ” şeklinde konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.