banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Engellilerden Bakkallar odasına ziyaret

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun'u makamında ziyaret ederek Dernek çalışmaları ve sorunları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun "İlimizde pek çok başarılı çalışmalar yapan Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Sayın İbrahim Tapşık 10 -17 mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği tiyatro ve bir takım etkinlikler hakkında bizlere bilgi vermek ve tiyatroya davet etmek için Odamızı ziyaret etti. Kendilerine yaptıkları güzel çalışmalardan ve Odamıza yaptıkları ziyaretten dolayı çok teşekkür ederiz" dedi. Ayrıca konu hakkında görüşlerini açıklayan Bedensel Engelliler Dernek Başkanı İbrahim Tapşık "Bakkallar ve Bayiler Oda Başkanı Sayın Mehmet Altun'un yaptığı güzel çalışmalarını takdirle takip ediyoruz Derneğimizin etkinliklerine davet ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.