banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Engelliler sertifikasını aldı
Açılışa Vali Güvenç’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Bedensel Engelliler Dernek Başkanı İbrahim Tapışık ve engelli yakınları da eşlik etti.
Vali Güvenç, birinci etap kursiyerlere sertifikalarını verirken ikinci etap kursiyerlere de başarılar diledi.  Sertifika dağıtımının ardından Vali Güvenç kurs verilen sınıfları ziyaret ederek kursiyerlere başarı diledi.
Bedensel Engelliler Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı İbrahim Tapışık tarafından Vali Güvenç’e engellilere karşı duyarlılığından dolayı plaket takdim edildi.
Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Tapışık bir konuşma yaparak, Bakanımız ve valimizin desteğiyle 28 adet akülü araç dağıtımı gerçekleştirildiğini söyledi. 20 tane daha tekerlekli sandalye alındığı belirten Tapışık,  “engellilere karşı çok duyarlı olan bir valimiz var. Bize gösterilen bu duyarlılığa ve özveriye karşılık engelli vatandaşlarımız için sonuna kadar çalışacağız” dedi.
Vali Celalettin Güvenç 2. Etap’a başlayan kursiyerlerle ve vatandaşlarla kısa süre sohbet ettikten sonra kursiyerler ve dernek üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.