banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Engelli genç, izleyenleri kendisine hayran bırakıyor-VİDEO

Elleri ile futbol oynayan Ömer Ak , en büyük hayali olan akülü tekerlekli sandalyesine kavuştu.
Şanlıurfa Belediyesinin Hayati Haranı Gençlik Merkezindeki etkinliklerden faydalanan Ömer’in bu isteğine bir ay önce gençlik merkezine sosyal etkinlikler düzenlemek için gelen Bahçeşehir Üniversitesinden bir grup genç cevap verdi.
Üniversiteli öğrencilerinden birisi Ömer’e bu gün bir akülü tekerlekli sandalye gönderdi. Akülü tekerlekli sandalyesini Ömer’e Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe teslim etti. Mehmet Akif İnan İlköğretim Okulu 7.sınıfta eğitim gören doğuştan engelli Ömer, şimdi akülü tekerlekli sandalyesi ile basketbola da merak sardı. Engelli Ömer, akülü aracı ile hem okuluna hem de Şanlıurfa belediyesinin Hayati harrani Gençlik Merkezine daha rahat gidip gelme imkânı buldu. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Ömer AK “Mutluyum. Mutluyum bu kadar.”dedi
Ömer Ak, kendisi gibi engelli olanlara da  “Kesinlikle hayattan kopmasınlar. Çünkü ne kadar uğraşırlarsa o kadar zevk alacaklarına inanıyorum” tavsiyesinde bulundu
En büyük engelin zihinlerde oluştuğuna inandıklarını söyleyen Şanlıurfa belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, Ömer’in Hayati Harrani Gençlik Merkezindeki birçok aktiviteden faydalandığını ve özelikle satranç konusunda çok iyi olduğunu hatta derecelere girdiğini ifade etti.
“Onun mutlu olması bizim mutlu olmamız demek.” Diyen Yücetepe Ömer’in akülü tekerlekli sandalyeye kavuşmasını ise şöyle açıkladı:” Bahçeşehir üniversitesinden arkadaşların buraya sosyal sorumluluk projesi kapsamında gelmişlerdi. Ve bu kardeşimize o gelen heyetten birisi bir akülü araç baktılar eski aracı biraz şeydi kullanamıyordu. Şimdi yeni bir araç göndermişler. Sağ olsunlar. Onlara da teşekkür ediyoruz. Ve artık kendi aracında yeni rahat bir şekilde kullanmasını hayırlı olmasını diliyorum.
www.balikligol.com



ENGELLİ ÖMER’İN AZMİ ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.