banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Engelli Erişim Çalıştayı Başladı

Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği Genel Merkezi tarafından Şanlıurfa’nın ev sahipliğinde 3 gün sürecek olan Engelli Erişim Çalıştayı başladı.

 

Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği Genel Merkezi tarafından Şanlıurfa’nın ev sahipliğinde doğu ve güneydoğu illerinde bulunan engelli sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcilerinin katılımıyla 3 gün sürecek olan Engelli Erişim Çalıştayı Harran otelinde start aldı.

 

Engelli bireylerin erişim sorunlarının ve haklarının ele alındığı çalıştaya Türkiye Toplumsal Hakları Araştırma Derneği Genel Başkanı Süleyman Akbulut, Doğu Ve Güneydoğu İllerinden 15 ilden 15 sivil toplum kuruluşu temsilcisi, Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği Genel Başkanı Habip Polat ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Engelli Erişim Çalıştayı hakkında basın mensuplarına bilgi veren Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği Genel Başkanı Habip Polat “engelli erişim çalıştayında bölge illerinde yaşayan engelli vatandaşların sorunları ele alınacak. Toplantıda ayrıca engelli vatandaşların erişim ve idari girişim alanlarında yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri ile engelli vatandaşların hakları ele alınacaktır” dedi.

Haber: Müslüm Alkış

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.